Medewerkers

HuisartsenPraktijkJavaEiland-Aart

BIG-nummer 39032671401 | Aart Medema is een van de vaste huisartsen van de praktijk. Naast reguliere huisartsenzorg kunt u bij hem terecht voor allerlei chirurgische ingrepen. Maak een afspraak bij de assistent. Dokter Medema is aanwezig op maandagochtend, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Aart Medema

Huisarts
HuisartsenPraktijkJavaEiland-Nora-04

BIG-nummer 39028031401 | Nora Janning is een van de oprichters van deze praktijk. Daardoor weet ze bijna alles over deze buurt en wat er aan zorg te krijgen is. Ze is aanwezig op maandag, dinsdag ochtend, woensdag en vrijdag ochtend.

Nora Janning

Huisarts
HuisartsenPraktijkJavaEiland-Sari600600

Huisarts BIG-nummer 29058975601| Sari Koop is een ervaren huisarts met affiniteit met palliatieve zorg. Dokter Koop is aanwezig op maandag ochtend, dinsdag, donderdag en vrijdag ochtend.

Sari Koop

Huisarts
HuisartsenPraktijkJavaEiland-Stephanie600600

BIG-nummer 39915266901 | Dit is Huisarts Stephanie Koot. Stephanie Koot is 1 van de vaste huisartsen in de praktijk. Zij is aanwezig op maandag, woensdag en donderdag.

Stephanie Koot

Huisarts
HuisartsenpraktijkJavaeiland-Carolien-600600

Carolien Roodenburg werkt de woensdagen en vrijdag in de praktijk.

Carolien Roodenburg

Huisarts
Eva600600

Eva van de Hurk is POH-GGZ: ze helpt u om de juiste psychische hulp te vinden. Vaak kan ze u zelf begeleiden, soms verwijst ze u door. Wilt u een afspraak met haar? Bespreek dat met uw huisarts.

Eva van de Hurk

POH-GGZ
HuisartsenPraktijkJavaEiland-Agnes-0

Agnes is onze Verpleegkundig Specialist. Ze draait haar eigen spreekuren en is bevoegd om onderzoeken aan te vragen en medicatie voor te schrijven. Agnes is een echte specialist op het gebied van chronische ziekten, wonden en incontinentie. BIG-nummer 19012786430

Agnes Helmigh

Verpleegkundig Specialist
rutger

Rutger schenkt aandacht aan uw verhaal en psychische klachten. Hij kijkt samen met u hoe u weer verder kan. Soms is daarbij een verwijzing gepast.

Rutger van Wel

POH-GGZ
Judith 600600

Judith is onze nieuwste collega assistente en is een zeer fijne aanvulling op ons team. Met haar klantvriendelijkheid en bereidheid te zoeken naar een oplossing, staat ze u graag te woord.

Judith

Doktersassistente
HuisartsenPraktijkJavaEiland-Mariel-02

Mariel is in opleiding tot Physician Assistant. Ze leert zelf spreekuur te draaien, doet lichamelijk onderzoek, vraagt onderzoeken aan en kan medicatie voorschrijven. Komt zij er niet uit, dan roept ze de hulp van een huisarts in. U bent in goede handen.

Mariël

Physician Assistant in opleiding
JPJ Daphne Mol

Daphne heeft na een carrièreswitch besloten haar talenten in te zetten in de huisartsenpraktijk. Vol enthousiasme zal ze u zo goed mogelijk helpen, u bent van harte welkom.

Daphne

Doktersassistente
Linda-600600

Linda heeft, na lange tijd gewerkt te hebben in de zorg, de overstap gemaakt naar de huisartsenpraktijk. Met veel plezier werkt ze nu als doktersassistente.

Linda

Doktersassistente
Marleen-600600

Na een jarenlange carriere in het bankwezen heeft Marleen voor het vak doktersassistent gekozen. Ze heeft inmiddels de ervaring om u bij allerlei vragen van dienst te zijn. En kan zij u niet helpen, dan helpt ze u graag de goede kant op.

Marleen

Doktersassistente
Foto Faye

Faye is een zeer ervaren doktersassistent. Of het nu gaat om het aanstippen van wratten, het bevolkingsonderzoek of het verwijderen van hechtingen: ze helpt u graag!

Faye

Doktersassistente
diane

Diane Flikweert is onze praktijkmanager. Zij werkt samen met huisartspraktijken in de buurt om de zorg in de wijk beter op elkaar af te stemmen.

Diane Flikweert

Praktijkmanager
Foto Meemee

Meemee Botter is arts in opleiding tot huisarts. Deze specialisatie duurt in totaal 3 jaar. Dokter Botter zal 1 jaar in onze praktijk werken. U kunt met al uw klachten bij haar terecht.

Meemee Botter

Huisarts in opleiding
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Translate »
Call Now Button