Medewerkers

HuisartsenPraktijkJavaEiland-Aart

BIG-nummer 39032671401 | Aart Medema is een van de vaste huisartsen van de praktijk. Naast reguliere huisartsenzorg kunt u bij hem terecht voor allerlei chirurgische ingrepen. Maak een afspraak bij de assistent. Dokter Medema is aanwezig op maandagochtend, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Aart Medema

Huisarts
HuisartsenPraktijkJavaEiland-Nora-04

BIG-nummer 39028031401 | Nora Janning is een van de oprichters van deze praktijk. Daardoor weet ze bijna alles over deze buurt en wat er aan zorg te krijgen is. Ze is aanwezig op maandag, dinsdag ochtend, woensdag en vrijdag ochtend.

Nora Janning

Huisarts
HuisartsenPraktijkJavaEiland-Sari600600

Huisarts BIG-nummer 29058975601| Sari Koop is een ervaren huisarts met affiniteit met palliatieve zorg. Dokter Koop is aanwezig op maandag, dinsdagmiddag, donderdag en vrijdag ochtend.

Sari Koop

Huisarts
HuisartsenPraktijkJavaEiland-Stephanie600600

BIG-nummer 39915266901 | Dit is Huisarts Stephanie Koot. Stephanie Koot is 1 van de vaste huisartsen in de praktijk. Zij is aanwezig op maandag, woensdag en donderdag.

Stephanie Koot

Huisarts
Foto treeske

Treeske Zonderland werkt op woensdag en vrijdag in de praktijk.

Treeske Zonderland

Huisarts
Mirwana-2 600600

Mirwana is POH-GGZ: ze helpt u om de juiste psychische hulp te vinden. Vaak kan ze u zelf begeleiden, soms verwijst ze u door. Wilt u een afspraak met haar? Bespreek dat met uw huisarts.

Mirwana de Vos

POH-GGZ
Aija Chehade 600600

Aija is onze POH-Somatiek. De POH- Somatiek is nauw betrokken bij het behandelen en begeleiden van mensen met chronische aandoeningen zoals: diabetes (suikerziekte) en hart- en vaatziekten (of een risico daarop).
De POH-Somatiek werkt altijd onder verantwoordelijkheid en begeleiding van uw huisarts.
Bij Aija bent u in goede handen.

Aija Chehade

Praktijkondersteuner POH-Somatiek
rutger

Rutger schenkt aandacht aan uw verhaal en psychische klachten. Hij kijkt samen met u hoe u weer verder kan. Soms is daarbij een verwijzing gepast.

Rutger van Wel

POH-GGZ
Judith 600600

Judith is onze nieuwste collega assistente en is een zeer fijne aanvulling op ons team. Met haar klantvriendelijkheid en bereidheid te zoeken naar een oplossing, staat ze u graag te woord.

Judith

Doktersassistente
HuisartsenPraktijkJavaEiland-Mariel-02

Mariël is binnen onze praktijk werkzaam als Physician Assistant, ook wel PA genoemd. Een PA is een zorgverlener die een brede medische scholing (HBO-master) heeft gevolgd om zelfstandig taken van de huisarts over te nemen. Komt zij er niet uit, dan roept ze de hulp van een huisarts in. U bent bij Mariël in goede handen.

Mariël

Physician Assistant
JPJ Daphne Mol

Daphne heeft na een carrièreswitch besloten haar talenten in te zetten in de huisartsenpraktijk. Vol enthousiasme zal ze u zo goed mogelijk helpen, u bent van harte welkom.

Daphne

Doktersassistente
Linda-600600

Linda heeft, na lange tijd gewerkt te hebben in de zorg, de overstap gemaakt naar de huisartsenpraktijk. Met veel plezier werkt ze nu als doktersassistente.

Linda

Doktersassistente
Marleen-600600

Marleen is een ervaren doktersassistente en kan u met allerlei vragen en handelingen van dienst zijn. Zij heeft zich daarnaast verdiept in SOA’s en PrEP, als u met haar iets hierover wil bespreken bel haar dan gerust voor een afspraak.

Marleen

Doktersassistente
Foto Faye

Faye is een zeer ervaren doktersassistent. Of het nu gaat om het aanstippen van wratten, het bevolkingsonderzoek of het verwijderen van hechtingen: ze helpt u graag!

Faye

Doktersassistente
diane

Diane Flikweert is onze praktijkmanager. Zij werkt samen met huisartspraktijken in de buurt om de zorg in de wijk beter op elkaar af te stemmen.

Diane Flikweert

Praktijkmanager
Sanna

Sanna Verhagen is arts in opleiding tot huisarts. Deze specialisatie duurt in totaal 3 jaar. Dokter Verhagen zal 1 jaar in onze praktijk werken. U kunt met al uw klachten bij haar terecht.

Sanna Verhagen

Huisarts in opleiding
Via onze WebApp kunt u gemakkelijk en snel een E-consult sturen.
Translate »
Call Now Button